Maestri Prosecco DOC Brut

Dzirkstošais vīns
Maestri Prosecco DOC Brut
Vīns izgatavots Veneto reģiona, Treviso provinces, Conegliano, Valdobbiadene apgabala centrālās daļas Luis Zambon ģimenes vīndarītavā S.I.V.AG.Sr.l. Vīndarītava izveidota pagājušajā gadsimtā un speciālizējas dzirkstošo vīnu izgatavošanā Prosecco Doc un Docg Superior . Kopš 1980 gada vīndarītavas vadītāji ir Luis Zambon un meita Frančeska.
Vīnogulāju augsne kaļķaina, vulkāniska.
Pēc vīnogu ražas novākšanas, no tām izspiež sulu, fermentē nelielās nerūsējošā tērauda tvertnēs (autoklāvos) . Vīnu iegūst otrajā fermentācijā. Process ilgst apmēram 45 dienas, šajā laikā tiek uzturēta patstāvīga, kontrolēta temperatūra, ne augstāka par 18-20 grādiem.
Dzēriens bagātīgi putojošs, medaini dzeltenīgi nokrāsā.
Viegla mandeļu garša.
Alkohols – 11%.
Cukurs – 1,2%.
5 atmosfēras, temperatūra 20 grādi celsija.
Ieteicamā lietošanas temperatūra 6-8 grādi celsija.
Piemērots gan kā aperitīvs, gan lielisks papildinājums pamatēdieniem, sevišķi ieteicams pie zivīm un vēžveidīgajiem.
Vēlāma uzglabāšana vēsumā, pirms lietošanas atdzesēt.

Sky Bet by bettingy.com