Dzirkstošais vīns Rose Brut

Dzirkstošais vīns Rose Brut.

Vīns izgatavots Veneto reģiona, Treviso provinces, Conegliano, Valdobbiadene apgabala centrālās daļas Luis Zambon ģimenes vīndarītavā S.I.V.AG.Sr.l. Vīndarītava izveidota pagājušajā gadsimtā un speciālizējas dzirkstošo vīnu izgatavošanā Prosecco Doc un Docg Superior . Kopš 1980 gada vīndarītavas vadītāji ir Luis Zambon un meita Frančeska.
Vīns izgatavots no Glera ,kas vēlāk ieguvušas nosaukumu Prosecco, vīnogām.
Vīnogulāju augsne kaļķaina, vulkāniska.
Pēc vīnogu ražas novākšanas, no tām izspiež sulu, fermentē nelielās nerūsējošā tērauda tvertnēs (autoklāvos). Vīnu iegūst otrajā fermentācijā. Process ilgst apmēram 45 dienas, šajā laikā tiek uzturēta patstāvīga, kontrolēta temperatūra, ne augstāka par 18-20 grādiem.
Dzēriens bagātīgi putojošs, violeti rozā krāsā.
Izsmalcināts augļaini delikāts aromāts.
Viegla saldo ķiršu garša.
Alkohols -12%.
Cukura daudzums – 1,2%.
5atmosfēras, temperatūra 20 grādi celsija.
Ieteicamā lietošanas temperatūra 6-8 grādi celsija.
Ideāli piemērots kā aperitīvs.
Vēlāma uzglabāšana vēsumā, pirms lietošanas atdzesēt.

Dzirkstošais vīns Millesimato 2015 Brut

Dzirkstošais vīns Millesimato 2015 Brut

Vīns izgatavots Veneto reģiona, Treviso provinces, Conegliano, Valdobbiadene apgabala centrālās daļas Luis Zambon ģimenes vīndarītavā S.I.V.AG.Sr.l. Vīndarītava izveidota pagājušajā gadsimtā un speciālizējas dzirkstošo vīnu izgatavošanā Prosecco Doc un Docg Superior . Kopš 1980 gada vīndarītavas vadītāji ir Luis Zambon un meita Frančeska.
Vīnogulāju augsne kaļķaina, vulkāniska.
Pēc labāko un īpaši atlasīto 2015.gada vīnogu ražas novākšanas, no tām izspiež sulu, fermentē nelielās nerūsējošā tērauda tvertnēs (autoklāvos). Vīnu iegūst otrajā fermentācijā. Process ilgst apmēram 45 dienas, šajā laikā tiek uzturēta patstāvīga, kontrolēta temperatūra, ne augstāka par 18-20 grādiem.
Dzēriens bagātīgi putojošs, gaiši dzeltenā krāsā.
Viegla zaļo ābolu garša.
Alkohols – 11%.
Cukurs – 1,2%.
5atmosfēras, temperatūra 20 grādi celsija.
Ieteicamā lietošanas temperatūra 6-8 grādi celsija.
Piemērots gan kā aperitīvs, gan lielisks papildinājums pamatēdieniem, sevišķi ieteicams pie zivīm un vēžveidīgajiem.
Vēlāma uzglabāšana vēsumā, pirms lietošanas atdzesēt.

Gran Cuvee Extra Dry

Dzirkstošais baltais vīns
Gran Cuvee Extra Dry

Vīns izgatavots Veneto reģiona, Treviso provinces, Conegliano, Valdobbiadene apgabala centrālās daļas Luis Zambon ģimenes vīndarītavā S.I.V.AG.Sr.l. Vīndarītava izveidota pagājušajā gadsimtā un speciālizējas dzirkstošo vīnu izgatavošanā Prosecco Doc un Docg Superior . Kopš 1980 gada vīndarītavas vadītāji ir Luis Zambon un meita Frančeska.
Vīnogulāju augsne kaļķaina, vulkāniska.
Pēc vīnogu ražas novākšanas, no tām izspiež sulu, fermentē nelielās nerūsējošā tērauda tvertnēs (autoklāvos). Vīnu iegūst otrajā fermentācijā. Process ilgst apmēram 45 dienas, šajā laikā tiek uzturēta patstāvīga, kontrolēta temperatūra, ne augstāka par 18-20 grādiem.
Dzēriens bagātīgi putojošs, dzeltenīgi zaļganā nokrāsā.
Viegla ābolu garša.
Alkohols – 12%.
Cukurs – 1,6%.
5 atmosfēras, temperatūra 20 grādi celsija.
Ieteicamā lietošanas temperatūra 6-8 grādi celsija.
Piemērots gan kā aperitīvs, gan lielisks papildinājums pamatēdieniem, gaļai, zivīm .
Vēlāma uzglabāšana vēsumā, pirms lietošanas atdzesēt.

Prosecco DOC Extra Dry

Dzirkstošais vīns
Prosecco DOC Extra Dry
Vīns izgatavots Veneto reģiona, Treviso provinces, Conegliano, Valdobbiadene apgabala centrālās daļas Luis Zambon ģimenes vīndarītavā S.I.V.AG.Sr.l. Vīndarītava izveidota pagājušajā gadsimtā un speciālizējas dzirkstošo vīnu izgatavošanā Prosecco Doc un Docg Superior . Kopš 1980 gada vīndarītavas vadītāji ir Luis Zambon un meita Frančeska.
Vīnogulāju augsne kaļķaina, vulkāniska.
Pēc vīnogu ražas novākšanas, no tām izspiež sulu, fermentē nelielās nerūsējošā tērauda tvertnēs ( autoklāvos) . Vīnu iegūst otrajā fermentācijā. Process ilgst apmēram 45 dienas, šajā laikā tiek uzturēta patstāvīga, kontrolēta temperatūra, ne augstāka par 18-20 grādiem.
Dzēriens bagātīgi putojošs, medaini dzeltenīgi nokrāsā.
Viegla mandeļu garša.
Alkohols – 11%.
Cukurs – 1,2%.
5 atmosfēras, temperatūra 20 grādi celsija.
Ieteicamā lietošanas temperatūra 6-8 grādi celsija.
Piemērots gan kā aperitīvs, gan lielisks papildinājums pamatēdieniem, sevišķi ieteicams pie zivīm un vēžveidīgajiem.
Vēlāma uzglabāšana vēsumā, pirms lietošanas atdzesēt.

Maestri Prosecco DOC Extra Dry


Dzirkstošais vīns
Maestri Prosecco DOC Extra Dry
Vīns izgatavots Veneto reģiona, Treviso provinces, Conegliano, Valdobbiadene apgabala centrālās daļas Luis Zambon ģimenes vīndarītavā S.I.V.AG.Sr.l. Vīndarītava izveidota pagājušajā gadsimtā un speciālizējas dzirkstošo vīnu izgatavošanā Prosecco Doc un Docg Superior . Kopš 1980 gada vīndarītavas vadītāji ir Luis Zambon un meita Frančeska.
Vīnogulāju augsne kaļķaina, vulkāniska.
Pēc vīnogu ražas novākšanas, no tām izspiež sulu, fermentē nelielās nerūsējošā tērauda tvertnēs (autoklāvos) . Vīnu iegūst otrajā fermentācijā. Process ilgst apmēram 45 dienas, šajā laikā tiek uzturēta patstāvīga, kontrolēta temperatūra, ne augstāka par 18-20 grādiem.
Dzēriens bagātīgi putojošs, medaini dzeltenīgi nokrāsā.
Viegla mandeļu garša.
Alkohols – 11%.
Cukurs – 1,2%.
5 atmosfēras, temperatūra 20 grādi celsija.
Ieteicamā lietošanas temperatūra 6-8 grādi celsija.
Piemērots gan kā aperitīvs, gan lielisks papildinājums pamatēdieniem, sevišķi ieteicams pie zivīm un vēžveidīgajiem.
Vēlāma uzglabāšana vēsumā, pirms lietošanas atdzesēt.

Maestri Prosecco DOC Brut

Dzirkstošais vīns
Maestri Prosecco DOC Brut
Vīns izgatavots Veneto reģiona, Treviso provinces, Conegliano, Valdobbiadene apgabala centrālās daļas Luis Zambon ģimenes vīndarītavā S.I.V.AG.Sr.l. Vīndarītava izveidota pagājušajā gadsimtā un speciālizējas dzirkstošo vīnu izgatavošanā Prosecco Doc un Docg Superior . Kopš 1980 gada vīndarītavas vadītāji ir Luis Zambon un meita Frančeska.
Vīnogulāju augsne kaļķaina, vulkāniska.
Pēc vīnogu ražas novākšanas, no tām izspiež sulu, fermentē nelielās nerūsējošā tērauda tvertnēs (autoklāvos) . Vīnu iegūst otrajā fermentācijā. Process ilgst apmēram 45 dienas, šajā laikā tiek uzturēta patstāvīga, kontrolēta temperatūra, ne augstāka par 18-20 grādiem.
Dzēriens bagātīgi putojošs, medaini dzeltenīgi nokrāsā.
Viegla mandeļu garša.
Alkohols – 11%.
Cukurs – 1,2%.
5 atmosfēras, temperatūra 20 grādi celsija.
Ieteicamā lietošanas temperatūra 6-8 grādi celsija.
Piemērots gan kā aperitīvs, gan lielisks papildinājums pamatēdieniem, sevišķi ieteicams pie zivīm un vēžveidīgajiem.
Vēlāma uzglabāšana vēsumā, pirms lietošanas atdzesēt.

Sky Bet by bettingy.com